De leukste foute kersttruien om nog met Sinterklaas te geven.

De leukste foute kersttruien. Waar vind je ze en wat kosten ze? Ik ging op onderzoek uit en maakte een selectie van mijn persoonlijke favorieten onder de 30 euro.

Meteen aan het begin van mijn zoektocht werd ik enthousiast. 1 van de eerste truien die ik vond die ABSOLUUT in dit Lijstje moest komen is deze trui van de, met Takkie er op. Niet onze Takkie maar de “echte”. Deze trui was 20 euro maar is nu in prijs verlaagd tot 16 euro.

Takkie!!!!

Aaaah hoe lief is deze trui van Vero Moda met een wasbeertje er op? Niet te weerstaan toch? Eigenlijk hoort hij niet in het rijtje thuis omdat een “echte” foute kersttrui eigenlijk gebreid hoort te zijn. Maar wie geeft daar nog om als je deze trui ziet? Hij kost 26,95 en is te krijgen bij Vero Moda, Wehkamp en Zalando

Wie kan zo iets schattigs weerstaan?

Bij Asos vond ik deze lieve kersttrui, met 2 hertjes er op. Hij deed mij een beetje denken aan Lady en de Vagebond. Alleen de sliert spaghetti mist nog. Hij is van Club L en was eerst 49,95 maar is nu verkrijgbaar voor 24,99.

Schoencadeautjes 2018 NL

Deze kersttrui met Rudolp erop is van Only en vond ik bij Wehkamp. Daar kost hij 24,95. Ik vind het vooral een heel gezellige kersstrui. Dat komt denk ik door de sneeuwvlokken.Ook verkrijgbaar bij Berden-Fashion.

Gezellige kersttrui met Sneeuwvlokken

Voor de heren vond ik deze trui bij C&A. Ze hebben 3 verschillende uitvoeringen, maar mijn persoonlijke favoriet is toch echt deze van Rudolph. Goed gedaan C&A. De prijs is ook fijn. Voor 19 euro (bij Wehkamp) steel jij de show met Kerst.

Tot slot vond ik een belachelijk grote collectie kerstsweaters (dat dan weer wel) bij Zavvi.nl. Hieronder een aantal die ik persoonlijk er leuk vond. De prijzen varieren, maar alle truien die ik uitzocht waren 27,99 per stuk. Momenteel is er een aktie: 2e halve prijs. 

Ik ben benieuwd of jij een favoriete kersttrui hebt en welke jij dit jaar draagt. Of ga je liever op sjiek. Laat het me weten.

Blijf op de hoogte en like ons op Facebook of volg ons op Instagram.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *