De Swiffer Duster!!! Ik kan niet zonder.

De Swiffer Duster is niks nieuws onder de zon. Toch ken ik nog altijd veel mensen die stoffen met een doekje of nat stoffen. Echt, NIET DOEN! Ik ga je uitleggen waarom EN waarom ik zo enthousiast ben over de Swiffer Duster.

We hebben zelf 2 honden EN het huis waarin we wonen is zo’n 70 jaar oud en stoffiger dan een nieuwbouw woning. Dus de hoeveelheid stof in ons huis is bovengemiddeld. Ik weet niet hoe jij erover denkt, maar stoffen is niet mijn favoriete bezigheid. Zeker niet als het resultaat maar zo kortstondig is.

Sinsds ik de Swiffer gebruik ben ik veel sneller klaar en het blijft langer stofvrij. Daar word je toch blij van?!

Het geheim zit hem in het materiaal. Het doekjes trekt stof en haren aan en houdt ze vast. Bij een gewone stofdoek, veeg je het stof er wel af, maar het vliegt onmiddelijk weer je kamer in om vervolgens ergens anders neer te dalen………JUIST niet erg productief he?!

Als het nodig is, bijvoorbeeld als je vlekken hebt, kun je na het swifferen eventueel met nat afnemen. Waarom dan niet meteen met nat? Dat deed ik voorheen ook maar een deel van de stof, wordt toch nog verplaatst en bovendien houdt een natte doek de stof ook niet vast. Dus ook met een natte doek is de kans groot dat je stof aan het verplaatsen bent.

Overigens is het verstandig om NA het stoffen pas te stofzuigen omdat stof naar beneden dwarrelt bij het stoffen. Heb je een gladde vloer, dan kun je die eventueel ook met een Swiffer doekje doen. Deze heeft dezelfde voordelen als een Swiffer Duster.

Het lijkt 1 grote commercial voor Swiffer te worden. Hahaha, maar ik word niet gesponsord hoor door Swiffer. Ik ben oprecht enthousiast. Ik heb ook wel eens de goedkopere varian van Action geprobeerd maar daar was ik niet zo enthousiast over. Toch maar Swiffer voor mij.

Overigens, als je Swiffer geprobeerd hebt en je bent net zo enthousiast als ik, dan heb ik nog een leuke tip voor je. Want als je zij bij Amazon.de koopt bespaar je gemiddeld zo een 40% per doekje. Dat is best veel he? Enig nadeel? Je moet er 60 tegelijk afnemen. Maar ja, bij mij zijn die zo op….

Onderstaand de links naar de diverse Swiffer produkten bij Amazon.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *