Zichtbaarheid van je paard.

Eerder schreef ik al een artikel over de zichtbaarheid van je hond in het donker. Maar wat te denken van de zichtbaarheid van je paard?!

Als ruiter loop je regelmatig in donkere en slecht verlichte (buiten)gebieden. Zichtbaarheid is dat niet alleen zaak van de wintermaanden, maar zou eigenlijk gedurende het hele jaar een punt van aandacht moeten zijn. Gelukkig zijn er ook voor paarden de nodige produkten beschikbaar die het voor mens en paard een stuk veiliger maken.

Te beginnen met een eenvoudige, doch effectieve oplossing. Reflecterende banden. Je kunt ze om de benen van je paard doen en/of zelf dragen om armen en benen. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Wil je het meteen goed aanpakken? Niemand die nog kan zeggen dat ze jullie niet hebben gezien. Het toppunt van veilig met je paard in het donker rijden!

Uitrijdeken reflecterend

Er is ook nog een reflecterend vliegennetje verkrijgbaar en een cap met reflectieband. Voor jezelf zijn er nog verkrijgbaar, een reflecterend vest, een ruiterlamp voor aan je laars en reflecterende sporen.

Alle produkten in dit artikel zijn onder andere verkrijgbaar bij Agradi. Bovenstaande artikelen zijn ook verkrijgbaar als set.

Nou de keuze is reuze zoals je ziet, wat is jouw favoriete produkt als het gaat om zichtbaarheid voor jou en paard?

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *